NOVICE

Kapljica kulture z vinsko kraljico Lendave

Vabimo vas na praznično dobrodelno izdajo degustacije vin Kapljica kulture, v sklopu dogodkov vinske kraljice Lendave Lucije Šetar, s katero bomo v zaključek leta vstopili z nasveti o kulturi pitja ter izborom vin za praznične dni. Dogodek je namenjen vsem, tako mladim kot mladim po srcu in je dobrodelne narave.Gre za sklop dogodkov vinske kraljice Lendave Lucije Šetar, ki bo ob zaključku leta ponudila nasvete o kulturi pitja ter izbor vin za praznične dni: »Pravkar smo vstopili v praznični december, mesec pričakovanja, veselja, hvaležnosti in obdarovanja. V tem duhu bomo v Lendavi organizirali vinski in dobrodelni dogodek z naslovom Kapljica kulture z vinsko kraljico, kjer se bodo združili pesem, vino in ljubezen. Kot vinska kraljica Lendave vas vljudno vabim, da se nam pridružite to soboto, 10. decembra ob 18. uri v prostorih Mestne hiše, v Kroni. Prisrčno vabljeni vsi mladi in mladi po srcu!«

Dogodek je namenjen vsem ljubiteljem vina, posebej torej tudi mladim, in je dobrodelne narave. Vstopnina, ki znaša 10 eur, bo v celotni namenjena v dobrodelne namene, za katero bo vsak obiskovalec prejel brezplačen kozarec Vinarium ter degustacije vin s prigrizkom. Zbran znesek vstopnin kot tudi donacije različnih podjetij bo Lucija Šetar namenila Dvojezični osnovni šoli II Lendava. Na dogodku bodo za glasbeno vzdušje poskrbeli člani zasedbe Rooftops: Vanja Novak, Edo Gal, Mitja Bensa, Tomi Győfi in Damir Soldat.

Vabljeni na praznično dobrodelno izdajo degustacije vin v družbi vinske kraljice Lendave - pričarajmo nasmehe ranljivim v tem prazničnem času skupaj!

Organizatorji: Vinogradniška društva Lendava, Čentiba ter Hotiza skupaj z vinsko kraljico Lendave Lucijo Šetar ter ZTR Lendava.

V OBJEMU NARAVE

OBIŠČITE NAS!

Deli s svetom svojo zgodbo o Lendavi z našim #lendavavabi #visitlendava hashtagom in nas poišči na socialnih omrežjih

#lendavavabi #visitlendava